Raskt i gang

for sunn & slank kropp

Raskt i gang
Pris
Pris
349,- 349,-
Pocket
×

Raskt i gang


Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205500822
Sider 224
Emne Slanking; Trening

Om Raskt i gang

Selv om hverdagen er hektisk, er det fullt mulig å spise sunnere og trene smartere. Raskt i gang for sunn og slank kropp har matoppskriftene og treningsprogrammet som passer for deg!

Denne boken inneholder et fireukers kostholds- og treningsprogram som konkret og enkelt forteller leseren hva hun skal gjøre – dag for dag og uke for uke – for å raskt få en sunnere og slankere kropp.

Dette er et kort og intenst program som garantert sikrer reelle, merkbare og synlige resultater og har allerede blitt gjennomført av over 2200 treningsglade jenter i løpet av de siste tre månedene. Leseren skal aldri sulte, miste energi eller overskudd, og endringen skal føre til merkbart bedre helse. Det skal også passe inn i en hektisk hverdag og inneholder derfor vanlig mat som enkelt kan kjøpes i din lokale matbutikk samt treningsprogram som kun tar 50 minutter, fire til fem ganger i uken. Alle som kjøper boken inviteres til å bli medlem i en lukket Facebook-gruppe for motivasjon og deling av erfaringer underveis. Boken inneholder over 40 deilige oppskrifter på frokoster, lunsjer, middager og mellommåltider.

Raskt i gang for sunn og slank kropp gir deg gode råd på veien til en bedre helse. Forfatterne Mari Krogshus og Torunn Ytrehus er begge personlige trenere og sertifiserte coacher.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn