Raskt i gangfor sunn & slank kropp

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Selv om hverdagen er hektisk, er det fullt mulig å spise sunnere og trene smartere. Raskt i gang for sunn og slank kropp har matoppskriftene og treningsprogrammet som passer for deg! Denne boken inneholder et fireukers kostholds- og treningsprogram …

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Raskt i gang

  Selv om hverdagen er hektisk, er det fullt mulig å spise sunnere og trene smartere. Raskt i gang for sunn og slank kropp har matoppskriftene og treningsprogrammet som passer for deg!

  Denne boken inneholder et fireukers kostholds- og treningsprogram som konkret og enkelt forteller leseren hva hun skal gjøre – dag for dag og uke for uke – for å raskt få en sunnere og slankere kropp.

  Dette er et kort og intenst program som garantert sikrer reelle, merkbare og synlige resultater og har allerede blitt gjennomført av over 2200 treningsglade jenter i løpet av de siste tre månedene. Leseren skal aldri sulte, miste energi eller overskudd, og endringen skal føre til merkbart bedre helse. Det skal også passe inn i en hektisk hverdag og inneholder derfor vanlig mat som enkelt kan kjøpes i din lokale matbutikk samt treningsprogram som kun tar 50 minutter, fire til fem ganger i uken. Alle som kjøper boken inviteres til å bli medlem i en lukket Facebook-gruppe for motivasjon og deling av erfaringer underveis. Boken inneholder over 40 deilige oppskrifter på frokoster, lunsjer, middager og mellommåltider.

  Raskt i gang for sunn og slank kropp gir deg gode råd på veien til en bedre helse. Forfatterne Mari Krogshus og Torunn Ytrehus er begge personlige trenere og sertifiserte coacher.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Ukjent
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Gyldendal
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788205500822
  Sider
  224
  Høyde
  253
  Bredde
  207
  Vekt
  797

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.