Mitt Italia

Mitt Italia

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202498702
Sider 207
Sted Italia
Se flere detaljer  

Om Mitt Italia

I sin forrige bok, Min italienske bestemors kjøkken, fortalte Di Fiores sin egen families historie fra Napoli. Denne gang ønsker hun å fortelle også om andre mattradisjoner i Italia. For det gir egentlig ikke mening å bruke begrepet italiensk mat. De ulike regionene har alle en rik og karakteristisk matkultur med store variasjoner fra region til region. Til tross for de store regionale forskjellene, så er det den genuine matinteressen som knytter alle italienere sammen. For her dreier alt seg om mat. Det er det viktigste i livet, det alt kretser omkring. Man snakker om, diskuterer og lever for mat. Maten er selve Italias sjel. Og med dette som utgangspunkt pakket Mariangela og fotograf Josefin sekken og la i vei på en fantastisk matreise gjennom syv av Italias regioner. På veien møtte de herlige mennesker som brenner for mat og råvarer og som villig delte sin kunnskap og sine retter. Sauebonden Don Nicola fra Sicilia, pizzakongen Signor Michele i Napoli, kjøkkenvenninnene i Roma, slakteren Dario i Toscana, Nonna Adele i Bologna, Grevinnen i Venezia og nøttefamilien i Piemonte. Boka byr på tre ulike innfallsvinkler: 1 Innledninger som viser karakteristiske trekk ved hver enkelt region 2 Oppskrifter fra hver enkelt region 3 Portretter med representanter for hver sin matregion. Regionene som beskriver er altså Piemonte, Veneto, Emilia Romagna, Toscana, Lazio, Campania, og Sicilia. Buon appetito!

«Omslaget, bildene, tekstene og oppskriftene: Alt er like forseggjort og fristende!» Marte Veimo, Magasinet Reiselyst

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Mariangela Di Fiore

Anbefalt


Tips en venn