Gilead

Gilead

en fortelling om forsoning og håp

Pris
349,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2007
Forlag Bazar
Språk Bokmål
ISBN 9788280871398
Sider 265
Sted Iowa
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Gilead

Vinner av Pulitzer-prisen 2005 Året er 1956, stedet er småbyen Gilead i Iowa, USA. Frikirkepastoren John Ames er 76 år og vet at han snart skal dø. John har sent i livet blitt velsignet med en sønn som nå er blitt syv år gammel. Til denne gutten skriver John. Og han kan fortelle! Sansende og seende - om Iowas jord og gress og himmelen over det hele, om streng kulde og sviende tørke, om menneskers lengsler, gleder og sorger. John Ames har alltid bodd i Gilead, men den geografiske begrensningen hindrer ham ikke i å tenke vidt, fritt og filosofisk og trekke lange linjer gjennom tid og rom. John minnes sin egen barndom og oppvekst, sin første kone som døde i barselseng, og de mange årene i ensomhet før han igjen fikk familie. Den vidunderlige eksistensen er det store temaet i Johns "minnebrev". Det å få og å miste, og ikke minst - det å gi.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Marilynne Robinson

Anbefalt


Tips en venn