Lukk
Hjemmebakt ferskt brød
Forfatter
Kort om boken
Boka for alle som er glad i godt, ferskt brød!
Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes d…
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk

* Gjelder varer på lager i butikk
Om Hjemmebakt ferskt brød
Boka for alle som er glad i godt, ferskt brød! Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes det er greit at det går seks-sju dager fra du starter med brøddeigen til du kan ta ferdigstekt brød ut av ovnen. Her finner du oppskrifter som både er svært enkle og raske, og oppskrifter som krever lengre "modning". Men de gir alle veldig godt bakverk, enten det er frokostbrød, mange sorter "småbrød" eller søtt bakverk. Oppskriftene er både inspirert av norske mattradisjoner, såvel som mange fremmede og eksotiske smaker.
Kundevurderinger
Detaljer
Format
Innbundet
Utgivelsesår
2012
Forlag
Cappelen Damm faktum
Språk
Bokmål
ISBN
9788202386566
Sider
165
Emne
Height
232
Width
215
Weight
724
Illustrert av
Westlie, Øystein