En natt i oktober

En natt i oktober

historien bak Halloween-saken

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Medforfatter Aalrust, Marit Sunnanå
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202483500
Sider 252
Sjanger Personlige beretninger
Sted Oslo
Emne Drap
Bidrag av Aalrust, Marit Sunnanå
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om En natt i oktober

Natt til søndag 30. oktober 2011 styrtet en 22 år gammel mann ut av en bygård på Bislett i Oslo med 20 livstruende knivstikk i kroppen. Fra fortauet kastet han seg inn i en tilfeldig bil som kjørte ham til nærmeste sykehus. Mens Marius Løken lå i koma, fyltes avisforsidene med uhyggelige detaljer og spekulasjoner rundt det som skulle bli en av Norges mest omtalte drapssaker. Men bare to personer visste hva som egentlig hadde skjedd - Marius og mannen som nesten hadde tatt livet av ham. Dette er Marius sin egen beretning - om en guttegjeng fra Hallingdal som etablerer kollektiv i en leilighet på Bislet og lever de unge livene sine som om de er udødelige, da det aller mest utenkelige skjer: En bestevenn angriper for å drepe. Marius forteller hva som skjedde bak glassdørene i Pilestredet 70, og gir oss forhistorien for det som skulle bli en av de største utilregnelighetsdebattene i norsk rettshistorie. En natt i oktober er en bok om hva som skjer når selve grunnfjellet i tilværelsen, tillitten til våre nærmeste, forvitrer, og hva vi kan gjøre for å bygge den opp igjen. Det er en bok om å gjenvinne kontrollen i livet, og som reiser et spørsmål som er like kort som det er komplisert: Hva bor egentlig i oss?


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Kristi Moholdt 2900
10. januar 2017

Marius Løken, En natt i oktober

I denne boka får vi høre om oppveksten, guttgjengen, kameratene og samholdet. Historien handler om Marius, Gutten fra Hemsedal som flyttet inn til Oslo for å leve livet og gå på skole. Men en natt havner en kompis i psykose og knivstikker og dreper en i gjengen mens de ligger og sover. Marius går imellom og blir selv stukket 20 ganger med flere dødelige stikk. Da får vi også lære om samholdet i gjengen og opptreningen til å komme tilbake til livet. En utrolig sterk historie som Marius forteller om. Absolutt å anbefale.


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Marius Løken

Anbefalt


Tips en venn