En natt i oktober

En natt i oktober

historien bak Halloween-saken

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Medforfatter Aalrust, Marit Sunnanå
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202483500
Sider 252
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål

Om En natt i oktober

Natt til søndag 30. oktober 2011 styrtet en 22 år gammel mann ut av en bygård på Bislett i Oslo med 20 livstruende knivstikk i kroppen. Fra fortauet kastet han seg inn i en tilfeldig bil som kjørte ham til nærmeste sykehus. Mens Marius Løken lå i koma, fyltes avisforsidene med uhyggelige detaljer og spekulasjoner rundt det som skulle bli en av Norges mest omtalte drapssaker. Men bare to personer visste hva som egentlig hadde skjedd - Marius og mannen som nesten hadde tatt livet av ham. Dette er Marius sin egen beretning - om en guttegjeng fra Hallingdal som etablerer kollektiv i en leilighet på Bislet og lever de unge livene sine som om de er udødelige, da det aller mest utenkelige skjer: En bestevenn angriper for å drepe. Marius forteller hva som skjedde bak glassdørene i Pilestredet 70, og gir oss forhistorien for det som skulle bli en av de største utilregnelighetsdebattene i norsk rettshistorie. En natt i oktober er en bok om hva som skjer når selve grunnfjellet i tilværelsen, tillitten til våre nærmeste, forvitrer, og hva vi kan gjøre for å bygge den opp igjen. Det er en bok om å gjenvinne kontrollen i livet, og som reiser et spørsmål som er like kort som det er komplisert: Hva bor egentlig i oss?


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Kristi Moholdt 2900
10. januar 2017

Marius Løken, En natt i oktober

I denne boka får vi høre om oppveksten, guttgjengen, kameratene og samholdet. Historien handler om Marius, Gutten fra Hemsedal som flyttet inn til Oslo for å leve livet og gå på skole. Men en natt havner en kompis i psykose og knivstikker og dreper en i gjengen mens de ligger og sover. Marius går imellom og blir selv stukket 20 ganger med flere dødelige stikk. Da får vi også lære om samholdet i gjengen og opptreningen til å komme tilbake til livet. En utrolig sterk historie som Marius forteller om. Absolutt å anbefale.


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Marius Løken

Anbefalt


Tips en venn