Adobe Photoshop Lightroom 4 fra start

Adobe Photoshop Lightroom 4 fra start

Nettpris
238,-
Førpris 298,- Spar 60,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Forlag BookWorld
Språk Bokmål
ISBN 9788277724195
Sider 180
Originaltittel Adobe Photoshop Lightroom 4 från början
Se flere detaljer  

Om Adobe Photoshop Lightroom 4 fra start

Adobe Lightroom 4 er redningen for fotografer med et overfyllt bildebibliotek. Lightroom gjør jobben med sortering, bildebehandling og publisering veldig raskt. I Lightroom kan du forbedre bilder, publisere på nettet og lage fotobøker. Lightroom er et verktøy for alle, hobby- som yrkesfotografer. Dette tar Mattias tak i og han lærer deg programmet fra start i en bok som er pedagogisk skrevet og personlig illustrert. Du lærer deg raskt å jobbe i Lightroom med ditt eget bildebibliotek. Du kommer blant annet til å lære deg: . Sortere tusenvis av bilder og holde orden på favoritter . Organisere bilder på et verdenskart . Bildebehandle med lys, farger og spesialeffekter . Skape stemningsfulle svart-hvite bilder . Sette sammen pene lysbildeshow og bøker . Skrive ut bilder og plakater . Laste opp till Facebook og sende e-post fra Lightroom


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn