Vanskelige foreldresamtaler

Vanskelige foreldresamtaler

gode dialoger

Nettpris
335,-
Førpris 419,- Spar 84,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2010
Forlag Cappelen akademisk
Språk Bokmål
ISBN 9788202293109
Sider 149
Emne Barn; Foreldre; Lærerrollen; Muntlig kommunikasjon

Om Vanskelige foreldresamtaler

Denne boken handler om hvordan man kan unngå at foreldresamtaler oppleves som vanskelige, og spesielt om den samtalen som profesjonelle må ta med foreldre når det har oppstått bekymring for barnet. Sentrale tema i boken er: hvordan sikre et godt samarbeid med foreldre før problemer oppstår observasjon som grunnlag faser i foreldresamtalen og hva den profesjonelle bør gjøre konkrete eksempler på gode og mindre gode samtaler strategier som kan tas i bruk for å fremme gode samtaler Boken retter seg i hovedsak mot ansatte i barnehager og skoler, men vil også være aktuell for andre som jobber med barn, for eksempel i barnevern, PPT eller BUP.

«En svært kort sammenfatning av Drugli og Onsøiens bok kan være at den får oss til å se både foreldrene og oss selv i et slags fugleperspektiv. Det bidrar til at vi kan se både helheten og detaljene i det som er utfordringen.» Arne Østli, Spesialpedagogikk 8/2012 «Boken inneholder blant annet beskrivelser av strategier som kan tas i bruk for å fremme gode foreldresamtaler, og den presenterer forslag til øvelser som kan brukes i kollegagruppen.» Første steg, mai-juni 2010 «Denne boka skulle jeg ønske at mange av de profesjonelle jeg har sittet i samtaler med, hadde lest. Som mor vil jeg også si at denne boka oppleves relevant fra et foreldreperspektiv. [...] boka er et viktig og godt bidrag til å lette det som for mange foreldre og profesjonelle oppleves som svært sårbart og vanskelig.» Marianne Ulrichsen, Bedre skole 2/2010 "Boken er et godt utgangspunkt for mange samtaler, ikke bare de vi tror er vanskelige. [...] I motsetning til andre bøker jeg har lest om temaet gir denne boken et godt grunnlag for refleksjon og egne tanker om temaet, ikke bare en ferdig oppskrift på hvordan foreldresamtalen kan gjennomføres. [...] Les den, diskuter den, la den være grunnlag for refleksjon og forståelser for hva en foreldresamtale kan være." Hege K. Løberg, Pedagogisk bokorm, 1/2010 «Bogen henvender sig primært til ansatte i børnehaver og skoler, men der er ingen tvivl om, at studerende på seminariene også ville kunne have stor glæde af bogens mange gode råd, eksempler og cases. [...] Bogen bevarer en fin tone over for såvel professionelle som forældre hele bogen igennem, og forfatterne formår at være både nøgterne og objektive.» Susanne Kjerstein Madsen, Læsepædagogen 3/2010

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn