Geologiske turer i Oslo-traktene

Geologiske turer i Oslo-traktene

Pris
249,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Vett og Viten
Språk Bokmål
ISBN 9788241207365
Sider 123
Sted Akershus; Buskerud; Oslo
Se flere detaljer  

Om Geologiske turer i Oslo-traktene

Denne boken handler om Oslo-områdets geologiske skattkammer. Her finnes et utall forskjellige bergarter med utrolige dannelseshistorier, unike fossiler og rike malmforekomster. Forfatterne inviterer steininteresserte i alle aldre med på 10 korte turer med geologiske historier i hver tur. Til sammen vil turene gjøre deg i stand til å sette pris på de spennende hendelsene som gjennom en og en halv milliard år har dannet den berggrunnen som i dag finnes i og rundt Oslo. Turene er ment som en start på en utforskning som du kan gjøre over alt der det er stein. Boken er rikt illustrert med bilder og kart.

Jørn Hurum: "Gjennom disse turene kan du starte din egen utforskning som du egentlig kan gjøre overalt det er stein. Oslo-feltet er helt unikt når det kommer til geologi, hvor du kan oppleve spor etter istid, urfjell, urhav, fjell som reiser og supervulkaner!" Akers Avis Groruddalen Thor Sørlie: "Boka er et spennende og flott verk, som med et forståelig språk ønsker å vise og forklare leseren hvordan geologiken har formet området; det har forfatterne klart og boka må være et funn for alle som ønsker seg en tur med et spennende og kunnskapsformidlende innhold!" Steinbladet

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn