Millicent Martin Sings

Millicent Martin Sings
99,- 99,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2010
Forlag SEPIA
EAN 5055122111573
Spilletid 58.13min.
Sjanger Easy Listening; Vocal - Female
Disker 1
Se flere detaljer  

Om Millicent Martin Sings

1 At Sundown
2 When Your Lover Has Gone
3 Sand in My Shoes
4 Dream
5 (Ah, the Apple Trees) When the World Was Young
6 The Song Ended
7 In the Blue of the Evening
8 When I'm Not Near the Boy I Love
9 I Got It Bad (And That Ain't Good)
10 Imagination
11 You'd Be So Nice to Come Home To
12 I'll Never Be the Same
13 Our Language of Love
14 Seriously
15 Sometimes I'm Happy
16 Why Oh Why
17 You Made Me Love You
18 I've Got My Eyes On You
19 Tintarella Di Luna
20 I Can Dream, Can't I?


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn