Adoptivkyllingen og andungene

Adoptivkyllingen og andungene

Pris
198,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Pocket
Utgivelsesår 2008
Forlag Koloritt forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788292395653
Sider 32
Sted Iran
Se flere detaljer  

Om Adoptivkyllingen og andungene

OM Å VÆRE ANNERLEDES Å være annerledes er hovedtema i denne boken. Og integrering. Handlingenforegår på gården til Sadek i Nord- Iran. .Mooli, Hooli og Sjamboli er de førsteandungene på gården, og er veldig stolte av det. Men andemoren har også adoptert et kyllingegg, og egget blir til kyllingen Kakoli. Kakoli ser naturligvis helt annerledes ut enn andungene. Etter hvert blir dette et problem for andungene som tror at søsteren må ligne på dem. Andungene begynner å mobbe Kakoli, men spøken går for langt og det ender i en trist ulykke, men . . . Mokhtar Barazesh er 44 år og er aserbajdsjaner fra Iran. Han begynte å skrive 10 år gammel. I sin ungdom opplevde han landets islamistiske revolusjon. Revolusjoner «spiser som kjent sine egne barn» og alle hans drømmer ble lukket bak ham. I 2000 flyktet han sammen med familien til Norge. Sammen med andre som gikk på norskkurs ga han ut sin flerkulturelle avis «Trekkfugl». .Han er i dag morsmålslærer for tospråklige barn i Røyken og Bærum kommuner. Han er politisk aktivist og skrive mye i de iranske og aserbajdsjanske nettaviser om politikk og menneskerettigheter. «Adoptivkyllingen og andungene» er hans første barnebok. Den kommer på norsk og norsk-persisk.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn