Søtt og sunt

Søtt og sunt

kaker, konfekt, desserter, drikke

Pris
349,-
Innbundet
VELG LEVERINGSMÅTE:

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke

Kundevurdering
Lagerstatus FullStockIcon Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202376758
Sider 144
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Innbundet
Bokmål

En bok fylt av søte fristelser som også er sunne! Alle oppskrifter er sukkerfri, glutenfri og hvetefri - mange uten melkeprodukter. Tenker du at søtt er det samme som usunt og fy-fy? Slik er det heldigvis ikke. Søtsakene i denne boken er laget av naturlige og rene råvarer med en mengde positive egenskaper. Du finner kaken du kan kose deg med om kvelden til en kopp te, konfekt til jul eller som en søt munnfull etter middag, verdens beste smoothie til frokost og de deiligste desserter som smelter på tungen. Nydelige brownies, sitronterte og cake pops, frisk bringebærfromasj, snickerskonfekt, varm sjokolade med appelsin og nøttedessert med blåbær - alt like sunt, søtt og herlig! Alle oppskrifter er uten sukker, hvete og gluten, mange er uten melkeprodukter. Samtlige er merket for at du lett skal se hva som passer for deg.

"Boken er lekker, frisk og innbydende -en fryd for både øyet og ganen -med flotte oppskrifter på alt hva hjertet begjærer." Familien "Så fristende at søtmonser som tåler alt, neppe heller vil savne noe." Stavanger Aftenblad "...en helt super kokebok" lcegevensenblogspot.com "For å si det med en gang: Dette er blitt en veldig lekker kokebok!" Lavkarbohverdag.com "Søtt og sunt - en umulig kombinasjon? Neida!" helseogkost.no "Ei veldig inspirerande og fristande bok." Lidenskapforsunnhet.blogg.no

Tips en vennskriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet