Tirsdagsdamenereisen til Lourdes

Forfatter

Del av serien

Kort om boken

Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

  Om Tirsdagsdamene

  Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilegrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følge henne på reisen. Underveis kommer de fem damene litt etter litt på sporet av en hemmelighet, som får konsekvenser for alles liv og setter deres vennskap på en hard prøve. En av Europas mest solgte bøker det siste året.

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Om forfatteren

  Monika Peetz

  Monika  Peetz

  Monika Peetz er født i 1963. Hun har i mange år arbeidet i Nederland ogTyskland som forfatter av flere filmmanus og ikke minst har hun hattansvaret for noen av Tysklands mest populære kriminalserier forfjernsyn. (Foto: Bastion Forlag)

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2012
  Forlag
  Bastion forl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788290583236
  Sider
  286
  Originaltittel
  Die Dienstagsfrauen
  Height
  184
  Width
  115
  Weight
  170
  Oversatt av
  Windt-Val, Benedicta

  Anbefalt