Miljømytene

Miljømytene

står vi framfor verdens undergang?

Pris
369,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Kundevurdering
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Pocket
Utgivelsesår 2017
Forlag Klimarealistene
Språk Bokmål
ISBN 9788299919623
Sider 448
Emne Klimaendringer

Om Miljømytene

Fra fødsel til død hører vi om en klode som står på kanten av stupet. Forestillingen om livets bibliotek som brenner, olje som ødelegger økosystemer, bier som forsvinner, luftforurensning som forkorter våre liv, eller klimaendringer som drukner verdens korallrev, forkynnes gjennom lærebøker fra barneskolen til avlagt doktorgrad. Daglig møter vi denne store fortellingen i TV-rutene og radioenes nyhetssendinger, i romaner og på folkemøter. Sammenhengende snakker politikere om å redde verden fra den kommende undergang. Miljø- og klimakatastrofen er det nye årtusens ideologi og religion. Bildet av et kommende miljø-ragnarok tegnes så ofte og så sterkt at knapt noen setter spørsmålstegn ved sannhetsgehalten. Verdens undergang er opplest og vedtatt. Opposisjon tolereres ikke, verken innen forskning, journalistikk eller politikk. Som tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland har sagt: Det er umoralsk å tvile! Står det virkelig så dårlig til at vi alle må gå i takt? Eller er det grunn til å se nærmere op dommedagsprofetiene, og gå både dommedagsprofetene og deres politikk nærmere etter i sømmene?


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Skriv anmeldelse

Thomas Hoel
8. mai 2018

Interessant og forfriskende lesning!

Boka er velskrevet med smakfulle og gode illustrasjoner. Den tar opp en rekke "politisk korrekte" påstander om klima og miljø og gir hver av dem en grundig behandling. Sjelden har en bok gitt meg så mange impulser til å tenke gjennom hva jeg egentlig skal tro og mene på dette området, og jeg føler at jeg har fått et bedre grunnlag for å forstå hva som skjer i naturen. Forfatteren argumenterer godt for sitt syn og framstår som svært etterrettelig. Dette er en bok som mange vil ha utbytte av å lese!


Ord som beskriver produktet:

Umulig å legge bort


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Morten Jødal

Anbefalt


Tips en venn