Heat processing of packaged foods: guide

Heat processing of packaged foods: guide

Nettpris
1 434,-
Førpris 2 049,- Spar 615,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2011
Forlag The Stationery Office Ltd
Språk Engelsk
ISBN 9780117080973
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Heat processing of packaged foods: guide

Ensure that your products receive an adequate heat process and that their safety and quality is optimised. Decisions on heat processing regimes are required for all new products, as well those in which there has been a change in formulation, manufacturing procedures or packaging type or shape. Routine checks on established lines are also good practice. This guideline addresses these issues, by focusing on the selection of heat process values, heat transfer characteristics, methods of evaluating processes and critical factors to consider when developing a heat processing regime.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Mr Nick May

Anbefalt


Tips en venn