HACCP: a practical guide for manufacture

HACCP: a practical guide for manufacture

Pris
1 649,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat PDF
Utgivelsesår 2011
Forlag The Stationery Office Ltd
Språk Engelsk
ISBN 9780117080829
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om HACCP: a practical guide for manufacture

Assure the safety of your food products by adopting HACCP. This guide combines a clear explanation of the principles of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) with sound practical advice on how to approach and implement HACCP. It particularly focuses on the increasing importance of pre-requisites, and the need to document decisions regarding hazard and risk analysis.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Mr Robert Gaze

Anbefalt


Tips en venn