Passion for Raw Chocolate

Forfatter

Kort om boken

'A Passion for Raw Chocolate' is the most comprehensive and well thought out raw chocolate book on the market today. It's contents are sure to change the way raw chocolate is produced, both domestically and professionally, the world over.A Passion f…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

   Fri frakt - på kjøp over 249,-
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.

    Om Passion for Raw Chocolate

    'A Passion for Raw Chocolate' is the most comprehensive and well thought out raw chocolate book on the market today. It's contents are sure to change the way raw chocolate is produced, both domestically and professionally, the world over.A Passion for Raw Chocolate brings you 58 pages of sensual chocolate heaven, covering the fundamentals of precise and professional raw chocolate making and outlines the following topics, techniques and principals: Tempering - explains the tempering process, various ways to temper and why tempering is a crucial part of chocolate making Chocolate moulds - the different types, how to use them, how to care for them and where to buy them Base recipes for white, "milk", dark and "pure" (using nibs) chocolate - all dairy free Sweetener chart of all sweeteners to use in raw chocolate and in what amounts How to make coloured chocolate and explanation of various decorating methods Ooosha's "Signature" Chocolate recipes Creating and using textures and aroma to create truly unique raw chocolates Troubleshooting section of FAQ's on tempering and general chocolate making Links page to help you find everything you require to get started; moulds, ingredients, equipment and inspiration Carefully sourced nutrition information written by Emma Mihill, Naturopath and Iridologist.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    E-Bok
    Kopisperre
    Teknisk DRM
    Filformat
    PDF
    Utgivelsesår
    2012
    Forlag
    Createspace
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781497323926
    Sider
    60

    Anbefalt