The Muggsy Spanier Collection 1924-49

The Muggsy Spanier Collection 1924-49

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus På lager. Sendes normalt fra oss i løpet av 10 virkedager
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2014
EAN 824046204723
Sjanger Jazz; Jazz
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Muggsy Spanier

Om The Muggsy Spanier Collection 1924-49

Disc 1
1 Steady Roll Blues
2 Why Can't It Be Poor Little Me?
3 I Found a New Baby
4 Darktown Strutter's Ball
5 Jazz Me Blues
6 That's a Plenty
7 Wabash Blues
8 It's a Lonesome Old Town
9 Royal Garden Blues
10 I Can't Believe That You're in Love With Me
11 (Oh Susannah) Dust Off That Old Pianna
12 St. Louis Blues (With Whitey McPherson)
13 Alice Blue Gown
14 Big Butter and Egg Man
15 Someday Sweetheart
16 Eccentric
17 That Da Da Strain
18 At the Jazz Band Ball
19 I Wish I Could Shimmy Like My Sister Kate
20 Dipper Mouth Blues
21 Livery Stable Blues
22 Riverboat Shuffle
23 Relaxin' at the Touro
24 At Sundown
25 Bluin' the Blues
26 Lonesome Road
Disc 2
1 Dinah
2 (What Did I Do to Be So) Black and Blue
3 Mandy, Make Up Your Mind
4 Four Or Five Times
5 Sweet Lorraine
6 Lazy River
7 China Boy
8 If I Could Be With You
9 That's a Plenty
10 Squeeze Me
11 Sweet Sue, Just You
12 Down to Steamboat Tennessee
13 Cow Cow Blues
14 Hesitating Blues
15 Angry
16 September in the Rain
17 Memphis Blues
18 Cherry
19 Am I Blue
20 Muskrat Ramble
21 Washington and Lee Swing


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn