The Complete Singles and EPs - As & Bs

The Complete Singles and EPs - As & Bs

Compact Disc


- få varen levert rett hjem!

Kan ikke leveres før julaften

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Kan ikke leveres før julaften
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2014
EAN 824046311223
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 2
Fremført av (orkester, band, ensemble) Neil Sedaka

Om The Complete Singles and EPs - As & Bs

Disc 1
1 While I Dream
2 I Love My Baby
3 Laura Lee
4 Snowtime
5 Ring-a-rockin'
6 Fly, Don't Fly On Me
7 Oh, Delilah!
8 Neil's Twist
9 The Diary
10 No Vacancy
11 I Go Ape
12 Moon of Gold
13 Crying My Heart Out for You
14 You Gotta Learn Your Rhythm and Blues
15 Oh! Carol!
16 One Way Ticket (To the Blues)
17 Stairway to Heaven
18 Forty Winks Away
19 You Mean Everything to Me
20 Run Samson Run
21 Calendar Girl
22 The Same Old Fool
23 Little Devil
24 I Must Be Dreaming
Disc 2
1 Sweet Little You
2 I Found My World in You
3 Happy Birthday, Sweet Sixteen
4 Don't Lead Me On
5 King of Clowns
6 Walk With Me
7 Breaking Up Is Hard to Do
8 As Long As I Live
9 Next Door to an Angel
10 I Belong to You
11 (Stop!) You're Knocking Me Out!
12 I Waited Too Long
13 Stupid Cupid
14 All I Need Is You
15 I Ain't Hurtin' No More
16 Another Sleepless Night
17 Going Home to Mary Lou
18 The Girl for Me
19 What Am I Gonna Do
20 Fallin'
21 Circulate
22 We Kiss in a Shadow
23 Nothing Ever Changes My Love for You


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn