Lagspiller'n

Lagspiller'n

ordfører Åge Tovan

Pris
329,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2012
Forlag Z-forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788293187066
Sider 153
Sted Akershus
Se flere detaljer  

Om Lagspiller'n

Lagspiller'n forteller om Åge Tovan, ordfører i Lørenskog kommune siden 2003. Åge er ikke helt som andre lokalpolitikere. Ikke bare er han folkelig, musikalsk og idrettsglad - han er også en næringsutvikler i eliteserien. Det har stormet rundt Åge, ikke minst i forbindelse med etableringen av Postens Østlandsterminal og byggingen av Lørenskog Hus. Ordføreren ble skyteskive for opposisjonspolitikere og media, men han mistet aldri troen på at det var riktige beslutninger på lang sikt. Åge har en grunnleggende positiv holdning til mangfold generelt og innvandrere spesielt. Holdningen smitter over på både kommuneadministrasjon og politikerkollegaer fra alle politiske fløyer. Åge snakker aldri om "de andre" og "oss". Han snakker heller om "det store vi". Han er på fornavn med folk uansett om de heter Mohammad, Fatima, Irina eller Ola. Åges drøm har vært at barn og unge skal få de aller beste oppvekstmuligheter, og at de skal få anledning til å utfolde seg på idrettsarenaene slik han selv fikk da han vokste opp i Kristiansund. Han er et menneske som byr på seg selv, som brenner for å skape et lokalsamfunn hvor folk har det godt og hvor de kan realisere sine drømmer for seg og sin familie. I boka møter vi flere av hans "gode hjelpere". Dem er det ganske mange av. For mennesker er sjelden best alene. Heller ikke lagspilleren Åge Tovan.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn