The Platinum Collection

The Platinum Collection
339,- 339,-
Format Vinyl
Utgivelsesår 2017
EAN 5060403742476
Sjanger Jazz; Vocal
Disker 3
Fremført av (orkester, band, ensemble) Nina Simone

Om The Platinum Collection

Disc 1
1 My Baby Just Cares for Me
2 I Loves You Porgy
3 Blue Prelude
4 He Needs Me
5 Nina's Blues
6 Can't Get Out of This Mood
7 Cotton Eyed Joe
8 Forbidden Fruit
9 Mood Indigo
10 Willow Weep for Me
11 I Want a Little Sugar in My Bowl
12 Solitaire
13 In the Evening By the Moonlight
14 You'll Never Walk Alone
Disc 2
1 Porgy
2 He's Got the Whole World in His Hands
3 Love Me Or Leave Me
4 Just Say I Love Him
5 That's Him Over There
6 It Don't Mean a Thing
7 I Like the Sunrise
8 Little Girl Blue
9 Don't Smoke in Bed
10 I Love to Love
11 The Other Woman
12 Good Bait
13 Black Is the Colour of My True Love's Hair
14 You've Been Gone Too Long
Disc 3
1 Work Song
2 Nobody Knows You When You're Down and Out
3 Plain Gold Ring
4 Central Park Blues
5 Solitude
6 Little Liza Jane
7 Gin House Blues
8 Rags and Old Iron
9 African Mailman
10 Summertime
11 Children Go Where I Send You
12 Wild Is the Wind
13 Stompin' at the Savoy
14 Do Nothin' Till You Hear from Me


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn