Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
Unngå øyekontakt

Unngå øyekontakt

Pris
239,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Fri frakt på kjøp over 249,-
ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Flamme forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282882019
Serie
Nummer 305

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Unngå øyekontakt

Selvmord er blant de hyppigste dødsårsakene blant ungdom og unge mennesker. Og selvmordstanker er langt vanligere enn hva vi liker å tro. Utløsende årsaker kan være ting som kjærlighetsbrudd, familiekonflikter, stryk på eksamen, samt andre problemer på skolen, nesten alltid i samspill med den unges følsomhet og sårbarhet overfor verden. Avskjedsbrev forteller ofte om uutholdelige følelser av skam og verdiløshet. Om selvbebreidelser, ensomhet og lengsel.I Nora Aschims debutsamling får vi ikke vite nøyaktig hvorfor den 24 år gamle jenta har bestemt seg for å avslutte livet, men vi blir ønsket velkommen hjem til henne, velkommen inn til de siste dagene. Som er fylt av en større ro enn man kanskje skulle tenke seg. En slags klarhet. Som gjør at diktene ikke bare er lei seg. Nora Aschims debutsamling legger ikke skylden for det bunnløst tragiske på noen. Den flytter heller inn med og sitter ved siden av en ung jente som av forskjellige årsaker har fått nok av verden og livet og seg selv.

"Nydelige dikt som treffer en i hjertet og lungene og hodet. Selv om det gjør vondt, vil man ikke slippe taket når boka er over." Aurora Overland, Hamar Arbeiderblad

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Christoffer Andreassen - Ark Xhibition
25. mars 2017

Sterk debutt fra atten år gamle Nora

Unngå øyekontakt er den første boken til Nora, en samling med dikt som både sterke og såre. Diktene er korte og enkle, men likevel velskrevne. Dette gjør at boken passer like godt for de som vil begynne å lese dikt som de godt erfarne. Jeg fikk sjokk når jeg fant ut at Nora var atten år gammel, da denne boken oser av erfaring og godt utviklede følelser.


Ord som beskriver produktet:

Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Mer fra Nora Aschim

Anbefalt


Tips en venn