Kampen

Kampen

Pris
99,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2004
Forlag Tiden
Språk Bokmål
ISBN 9788205333697
Serie Tiden pocket
Sider 167
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Bokmål
E-Bok Nedlastbar Bokmål
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Kampen

Kampen av Norman Mailer er en evig klassiker om verdens mest berømte boksekamp. 30. oktober 1974: Kinshasa, hovedstaden i Zaire, er åstedet for århundrets boksekamp. I det ene hjørnet står George Foreman, regjerende verdensmester i tungvekt, en fåmælt amerikansk patriot, en løve på to bein, fryktet for sin enorme slagstyrke. Og i det andre, Muhammad Ali, tidligere Cassius Clay, "leppa fra Louisville", bokseren som ble fratatt mestertittelen uten å ha tapt en eneste kamp. Norman Mailer er den tredje hovedpersonen i dette dramaet. Amerikansk forfatter, kjent for en hel verden for bøker som De nakne og de døde og En amerikansk drøm. Mailer går tett på begivenhetene, og beskriver stemningen før og under kampen. Samtidig øser han ut sin kunnskap om boksing, og gir et usedvanlig levende og nærgående skildring av trenere, markedsførere, sparringspartnere, supportere og pressefolk. Som for eksempel: Don King, Mobutu Sese Seko og Hunter S. Thompson, i tillegg til George Foreman og Muhammad Ali selv.Resultatet er blitt kanskje den mest leste bok om boksing i verden. En knock-out. En klassiker.Oversatt av Torstein Bugge Høverstad"Man kan gjennomsøke all verdens sport- og idrettslitteratur uten å finne en bedre bok."Washington Post.Mailer fortsetter sin kjente skyggeboksing med det uutsigelige."Time.Denne boken gir leseren en klar fornemmelse av hvilken delikat ironiker og seriøs reporter Mailer er..Saturday Review"Forunderlig kraftfull og oppfinnsom."Alfred Kazin


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Norman Mailer

Anbefalt


Tips en venn