De skyldige

De skyldige

Israel og Palestina - krigen, menneskene, spillet

Pris
449,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2015
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248916871
Sider 1102
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

E-Bok
Nedlastbar Bokmål

Odd Karsten Tveit har mer enn noen annen norsk utenriksreporter fulgt det dramatiske konfliktspiller i Midtøsten på nært hold. Gjennom flere tiår har han skaffet seg et enestående kontaktnett på alle sider av frontene, spesielt i Israel, Palestina og Libanon.

I De skyldige beskriver han fortrolige møter og samtaler med politiske og militære ledere, etterretningsfolk på alle nivåer, militsledere og attentatmenn - og deres ofre. Vi ser også konflikten gjennom blikket til norske og amerikanske diplomater og etterretningsfolk, fra Lillehammer-drapet til Oslo-prosessen og senere. Han har samlet og analysert et enormt kildemateriale og gir oss både de dramatiske øyeblikksbildene og de lange linjene i konflikten, i freds- og krigsdiplomatiet. For alle med et minimum av empati er dette sjokkerende og tøff lesning.

«Ingen andre enn Odd Karsten Tveit kan skrive en bok av dette kaliberet (…) Tveit er en forrykende forteller, som aldri mister det store perspektivet av syne» Terningkast 6. Fredrik Wandrup, Dagbladet.

«Den er spennende, skrevet fram i et plettfritt og drivende språk, krydret med anekdoter og arabiske legender. Men den er framfor alt rå og opprørende. Og vesentlig.» Terningkast 5, Fædrelandsvennen


Tips en vennskriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet