Islandsk strikk

Islandsk strikk

Pris
349,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

HalfStockIcon Kun tilgjengelig for klikk & hent

Legg i handlekurv
Kundevurdering
(2)

Format Innbundet
Utgivelsesår 2014
Redaktør Oddny S. Jónsdóttir
Forlag Samlaget
Språk Nynorsk
ISBN 9788252186871
Sider 215
Sted Island
Emne Strikking
Redigert av Oddny S. Jónsdóttir
Oversatt av Flyum, Magni Hjertenes
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Pocket
Nynorsk

Klassiske islandske strikkeplagg er trendy som aldri før. Den vakre islandsgensaren er eit eigna plagg i eit røft, nordisk klima.

Islandsk strikk er ei bok med kring 60 tradisjonelle, men òg moderne oppskrifter for kvinner, menn og barn. Boka inneheld mange variantar av den klassiske islandske ullgensaren, men også mindre prosjekt som sokkar, vottar og skjerf.

Oppskriftene i boka er frå 1950-talet og fram til i dag og er laga i samarbeid med den einaste garnprodusenten på Island, Istex. I dag opplever garnprodusenten eit stort oppsving, noko den tradisjonelle mønstra ullgensaren skal ha mykje av æra for.

Islandsk ullgarn er billig og enkelt å få tak i på nettet.


Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
2   vurderinger
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Hilde Bergdahl
22. februar 2016

Veldig fornøyd

Jeg har nok en gang bestilt og mottatt bøker fra Ark, og er nok en gang en fornøyd kunde. "Islandsk strikk" tilfredsstilte mine forventninger. Tommel opp!! Flott bok, med flotte oppskrifter, raskt levert av Ark. Kan ikke bli bedre enn dette!!Rapporter om upassende innehold

Lill Ovidie Eivik-Spartveit
5. november 2015

fornøyd kunde :-)

Boka visste jeg sto til mine forventninger, men servicen jeg fikk ved å kjøpe via ARK, løftet også strikkegleden mot nye høyder.Rapporter om upassende innehold