Nylig sett
Nytt i ønskelisten
I handlekurven
Ingen nylig sett
En glad gutt

En glad gutt

og søstra til dophuet

flaggis for livet

Pris
199,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Vårt eget forlag
Språk Bokmål
ISBN 9788269001631
Sider 231
Sted Akershus; Oslo

Om En glad gutt

Det er en helt vanlig familie, men så skjer det vi alle frykter... I en tomannsbolig utenfor Oslo bor mor, far, storesøster og lillebror. Men familieidyllen skal snart bli revet opp idet lillebror begynner med rusmidler.. Les fortellingene til de svært ulike søsknene Øivind og Jeanette, som møtes igjen på farens dødsleie - etter 20 år nesten uten kontakt - for å fortelle hver sin historie. Øivinds historie gir deg et unikt innblikk i rusens underverden - som her skjuler seg rett bak døra til barnerommet. Kretslagsspilleren i fotball tar deg med på en reise i jakt på dop og en flukt fra virkeligheten der han lurer både familie og politi, og der lovbrudd, vold og død lurer rundt neste hjørne. Jeanette forteller om livet som den pliktoppfyllende, streite storesøstra. Hun som forsøker å ordne opp, har sine egne kamper hun må kjempe og samtidig ser prisen familien må betale for misbruket broren nekter å vedkjenne seg.. Åpent, ærlig, og ufiltrert gir denne boka en unik innsikt i noe vi alle frykter, og som ofte er mye nærmere enn vi tror - det at en av våre kjære blir fanget inn i rusens makt.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
Det finnes ingen vurderinger av dette produktet.

Anbefalt


Tips en venn