Nisser

Nisser

med bygdene rundt

Vrådal, Nissedal, Treungen

Pris
445,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt i løpet av 2 uker

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt i løpet av 2 uker
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Bokbyen
Språk Nynorsk
ISBN 9788283160505
Sider 264
Sted Kviteseid; Nissedal
Se flere detaljer  

Om Nisser

Bli med på tur rundt Nisser! Denne boka er laga for alle, men spesielt for deg som er ny her i bygdene rundt Nisser, som kanskje har hytte på Gautefall- eller Kyrkjebygdheia, eller i Vrådal. Du har feriert her i fleire år, men veit kanskje lite om landskapet, om historia, kulturen og livet til folket her. Alt eg trur du kan ha interesse eller nytte av, har eg tatt med. Boka høver også godt for bygdefolk som vil vite meir om heimbygda si. Bli med på tur opp på toppane og fjella rundt Nisser, i Vrådal, Gautefall- og Kyrkjebygdheia, opp i helikopter over toppane, ned i dalane og ut på vatnet til Telemarks største og vakraste innsjø. Olav Jakob Tveit er fødd i 1944 og oppvaksen i Tveitsund i Treungen. Han har arbeidd som prest i Modum 1975-1987, i Stryn 1987-2003, i Meløy i Nordland 2003-2007. Han flytte heim til Treungen hausten 2007 og byrja som prest i Fyresdal. Han er nå pensjonist og bur i Smeitkollen i Treungen,


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn