Østafor sol og vestafor måne

Østafor sol og vestafor måne

opptegnelser fra et liv med stang og børse

Pris
290,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Pocket
Utgivelsesår 2013
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230010716
Sider 167
Sjanger Personlige beretninger
Se flere detaljer  

Om Østafor sol og vestafor måne

Olav Lokhyl har vokst opp i et jeger- og fiskermiljø, og som arvelig belastet, falt han snart inn i folden blant ?gamlekara?. Lokhyl har senere bleket et langt lerret, både som jeger på storvilt og småvilt, hvor det først og fremst er fuglejakt med hund som har opptatt ham. Noen er født umusikalske og ingen kan lære musikalitet. Andre er født som musikalske naturtalenter. Det er med hunder som med folk, de fleste befinner seg et sted i mellom og utlært blir selv ikke den beste. Har man imidlertid den rette ånd, kan man skaffe seg selv, sin hund og fiskestang et grunnlag for å utøve en berikende tilværelse som knapt noen annen fritidssyssel kan gjøre, og for enkelte blir dette selve livsinnholdet. I ?Østafor sol og vestafor måne? har forfatteren, på en malende måte, tatt oss med inn i flere områder som tidligere er lite omtalt i bokform. Og når han gjør det, skjer det ofte med et glimt i øyet ? som seg hør og bør blant glade jegere og fiskere.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn