Mat og drikke

Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (2 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 2 timer*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost kommer det nå en praktbok om mat og drikke. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år e…

Oppdag mer

Velg tagger...

    Om Mat og drikke

    Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost kommer det nå en praktbok om mat og drikke. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år er det blitt over 300 artikler om mat og vin. I boken er det store råmaterialet blitt foredlet til en i enhver forstand stor matbok som fotfølger råvarene gjennom kalenderåret og byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk. Med nye bilder fra Nordens beste matfotograf, svenske Ingvar Eriksson, blir dette en omfattende inspirasjonsbok og bruksbok - et unikt verk som bør friste gourmeter og alminnelig matglade i alle land.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2007
    Forlag
    Forlaget Press
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788275472814
    Sider
    383
    Height
    287
    Width
    230
    Weight
    2050

    Anbefalt

    Nettleseren din er utdatert

    Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.