Langs matvegen - mat frå Sunnhordland
Av Otto Ersland
Innbundet
2009
Norsk, Nynorsk
Ei rundreise i Sunnhordland viser oss at råvarene i regionen kan nyttast til mykje meir enn berre tradisjonell og lokal mat. Fisk, kjøt, frukt og grønsaker kan fint koplast til utanlandsk mat, og kombinasjonen av villsau frå Austevoll og urter, kvitlauk, olje og vin frå Liguria i Italia, kan få den mest blaserte gastronom ut av balanse. Er det mat me skal satse på i framtida når den siste olja er pumpa opp, - sunnhordlandsmat? I denne boka kan du møte nokre av dei som vågar å satse på råvarer frå Sunnhordland, og som meiner at maten er ein viktig del av framtida vår.
Tilgjengelig i 1 butikk
På nettlager (sendes innen 2-3 virkedager)
- Bytt i alle våre butikker
- Klikk og hent