Catfulness

Catfulness

kattens oppskrift på et lykkelig liv

Nettpris
139,-
Veil. pris 279,- Spar 140,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Kun tilgjengelig for klikk & hent

ARKs anbefaling
(1)
Skriv anmeldelse
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Redaktør Valentino, Paolo
Forlag Font
Språk Bokmål
ISBN 9788281694330
Sider 135
Originaltittel Il metodo catfulness
Emne Katter; Mindfulness
Redigert av Valentino, Paolo
Oversatt av Haugdahl, Nina
Se flere detaljer  

Om Catfulness

Katten behersker kunsten å leve bevisst, og har alltid gjort det. I "Catfulness" byr katten på et syv ukers mindfulness-program for mennesker, illustrert med en rekke sjarmerende fotografier fra dens lykksalige hverdag. Denne inspirerende og bedårende lille boken er blitt en internasjonal bestselger. "Tiden du tilbringer i selskap med en katt, er aldri bortkastet." Sigmund Freud Mennesker elsker å skape problemer for seg selv. Jeg ser det hver eneste dag, og det samme gjør alle mine kattevenner. En av menneskets favorittsysler er å finne på mer å sysle med. De er alltid på jakt etter noe annet, som om livet de har ikke er nok. De sier at de leter etter lykke, men vet de hva lykke er? Heldigvis finnes vi katter. Vi behersker kunsten å leve - vi spiser når vi er sultne, drikker når vi er tørste, sover når vi er trøtte. Vi behøver ikke tilfredsstille noen andre enn oss selv, og derfor gjør vi alle rundt oss lykkeligere. Vi har lært oss tålmodighet av å vente i timevis foran et musehull. Meditasjon er for oss å stirre på et akvarium. Vi vet hva som er det gode liv. I denne boken tilbyr vi et syv ukers mindfulness-program for mennesker. Ved hjelp av enkle råd vil du lære å slå deg til ro med hverdagslivet, leve i øyeblikket, la deg overraske over undrene som omgir deg og skjønnheten i livet. Lær deg å leve livet slik vi gjør - da vil verden bli et fredeligere og lykkeligere sted. "En illustrert veiviser i jakten på lykke, som du kan oppnå på bare syv uker ved å følge rådene til vår læremester katten." Cosmopolitan


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ingvill, Ark Amfi Sogningen
24. september 2017

Til dei katteglade

Alle kattelskere vil elske denne boka. Den kjem med mange tips om korleis ein skal bli lykkelegare, med kattar som eksempel. Boka kjem med gode poeng som får ein til å tenke på korleis ein sjølv er i kvardagen, og kva ein kan gjere for å endre på dette og bli lykkelegare. Ved at boka er skrive frå katten sitt perspektiv, så vil du dra på smilebåndet medan du les boka.


Ord som beskriver produktet:

God,Anbefaler


Rapporter om upassende innhold

Anbefalt


Tips en venn