I'll See You in My Dreams & This and Tha

I'll See You in My Dreams & This and Tha
99,- 99,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2013
Forlag SEPIA
EAN 5055122112143
Sjanger Rock and Roll; Rock and Roll
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Pat Boone

Om I'll See You in My Dreams & This and Tha

1 I'll See You in My Dreams
2 Peg O' My Heart
3 Tammy
4 My Blue Heaven
5 Tennessee Waltz
6 Pictures in the Fire
7 That Old Black Magic
8 Alone
9 Brazil
10 Prisoner of Love
11 The Gypsy
12 Paper Doll
13 Wait for Me Mary
14 Many Dreams Ago
15 Didn't It Rain
16 Oh, What a Feeling
17 (Remember Me) I'm the One Who Loves You
18 Blue Bobby Socks
19 Bewildered
20 It's Been a Long, Long Time
21 Call It Stormy Monday
22 Heart Full of Happiness
23 Spo-dee-o-dee
24 Jimmy Brown the Newsboy
25 Quando, Quando, Quando
26 Speedy Gonzales
27 Dear John
28 The Main Attraction
29 Welcome New Lovers
30 Words
31 Johnny Will


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn