Jordmoren fra Hope River

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (3 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   90 dagers åpent kjøp.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Jordmoren fra Hope River er en sterk og rørende roman om å leve i et lite samfunn i trange tider, om vennskapet mellom sort og hvit, og om å finne kjærligheten igjen, selv om hjertet er fylt av sorg. USA, høsten 1929. Patience Murphy jobber som jo…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Jordmoren fra Hope River

  Jordmoren fra Hope River er en sterk og rørende roman om å leve i et lite samfunn i trange tider, om vennskapet mellom sort og hvit, og om å finne kjærligheten igjen, selv om hjertet er fylt av sorg. USA, høsten 1929. Patience Murphy jobber som jordmor i Vest- Virginia og tar de jobbene som ingen andre vil ha: Hun hjelper fattige kvinner, som kanskje ikke har mulighet til å betale henne. Hennes arbeid bygger på åpenhet og tillit, men selv holder hun på hemmeligheter fra fortiden som gjør at hun ikke kan åpne seg for noen. I en hverdag hvor Patience møter nesten umenneskelige utfordringer, som sykdom, fattigdom og fordommer, må hun kjempe for å bringe nytt lys og liv inn i en ellers hard verden.


  «... rett og slett velskrevet og rørende ...» Weekendavisen (Danmark) «Jordmødre er krigere i denne nydelige, medrivende fortellingen.» Kirkus Reviews «Velskrevet og hjertevarm» Boston Globe «... en utrolig flott leseopplevelse. Boken er hjertegod og varm ...» Anettes bokboble (blogg)

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Pocket
  Utgivelsesår
  2017
  Forlag
  Bazar
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202566692
  Sider
  382
  Originaltittel
  The midwife of Hope River
  Sted
  Høyde
  200
  Bredde
  127
  Vekt
  259
  Oversatt av
  Dimmen, Guro

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.