Vintage Beer

Vintage Beer

Pris
199,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2014
Forlag Storey Publishing, LLC
Språk Engelsk
ISBN 9781612123844
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

Pocket Engelsk

Om Vintage Beer

Like good wine, certain beers can be aged under the right conditions, a process that enhances and changes their flavors in interesting and delicious ways. Good candidates for aging are high-alcohol brews, bottle-conditioned beers with yeast in the bottle, barleywines, lambics, and winter ales. Patrick Dawson explains how to identify a cellar-worthy beer, how to plan and set up a beer cellar, what to look for when tasting vintage beers, and the fascinating science behind the aging process. He also includes a comprehensive buying guide to help you select already-aged beers (from the readily available to the tantalizingly rare) to enjoy as your own collection is aging.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Patrick Dawson

Anbefalt


Tips en venn