Making Your Own CheeseHow to Make All Kinds of Cheeses in Your Own Home

Forfatter

Kort om boken

Not everyone can keep a cow, but everyone can make cheese. This book shows you the very basic equipment needed to make your own cheese: the ingredients, including different milks, herbs and flavours; how to make a simple cheese; and how to produce s…

Oppdag mer

Velg tagger...
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk
Format
Forklaring av formater
  • Innbundet

    Bok med hardt omslag.

  • Pocket

    Heftet bok med mykt omslag.

  • Kartonert

    Bok med tykke, stive sider.

  • E-Bok

    Digitalt format. E-bok kan leses i ARK-appen eller på Kindle. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Nedlastbar lydbok

    Digitalt format. Nedlastbar lydbok kan lyttes til i ARK-appen. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.

  • Digikort lydbok

    Lydbok på digikort. Krever Digispiller.

  • Compact Disc

    Lydbok eller musikk på CD. Krever CD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Vinyl

    Vinylplate. Krever platespiller.

  • DVD

    DVD-film. Krever DVD-spiller eller annen kompatibel avspiller.

  • Blu-ray

    Blu-ray-film. Krever Blu-ray-spiller eller annen kompatibel avspiller.

   Fri frakt - på kjøp over 249,-
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.

    Om Making Your Own Cheese

    Not everyone can keep a cow, but everyone can make cheese. This book shows you the very basic equipment needed to make your own cheese: the ingredients, including different milks, herbs and flavours; how to make a simple cheese; and how to produce some of the worlds speciality cheeses such as Roquefort, Brie and Edam. You will find recipes for making many cheeses at home. Whether you are making a cheese cake, a ricotta-based pudding or a stonking salty blue, this book is a cheese lover s guide to making their own favourite food and there are some recipes for the biscuits to go with it, too.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Gi din vurdering: 
    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    E-Bok
    Kopisperre
    DRM
    Filformat
    EPUB
    Utgivelsesår
    2011
    Forlag
    Constable & Robinson
    Språk
    Engelsk
    ISBN
    9781848034457

    Anbefalt