Tirsdagsdamene

Tirsdagsdamene

reisen til Lourdes

Pris
129,-
Pocket
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(1)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 2012
Forlag Bastion Forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788290583236
Serie Bastions Lesesirkel
Nummer 1
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Innbundet
Bokmål

Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilegrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følge henne på reisen. Underveis kommer de fem damene litt etter litt på sporet av en hemmelighet, som får konsekvenser for alles liv og setter deres vennskap på en hard prøve. En av Europas mest solgte bøker det siste året.


Peetz, Monika

Peetz, Monika
Monika Peetz er født i 1963. Hun har i mange år arbeidet i Nederland ogTyskland som forfatter av flere filmmanus og ikke minst har hun hattansvaret for noen av Tysklands mest populære kriminalserier forfjernsyn. (Foto: Bastion Forlag)
Les mer om forfatteren

Tips en vennskriv anmeldelse
(2/5)
1   vurdering
5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

Marianne, Ark Bystasjonen
24. november 2016

Morsom og annerledes

En morsom bok om 5 veldig forskjellige venninner som bestemmer seg å reise på pilgrimsferd. På turen lærer de mye om seg selv og hverandre. Du opplever et nært vennskap tross forskjellen mellom damene. Strevde litt med å komme inn i boken men glad jeg ikke gav opp.


Ord som beskriver produktet:

God


Rapporter om upassende innehold