Kål hos Pellekokken Pelle Danielssons favorittoppskrifter

Forfatter

Kort om boken

KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens variante…
Fri frakt
299,-
Format/språk
Format
Forklaring av formater

    Om Kål hos Pelle

    KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål. Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten "Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.

    Kundevurderinger

    Totalvurdering: 

    Detaljer

    Format
    Innbundet
    Utgivelsesår
    2014
    Medforfatter
    Forlag
    Gursli Berg forl.
    Språk
    Bokmål
    ISBN
    9788293311041
    Sider
    135
    Originaltittel
    Kål hos Pelle
    Illustrert av
    Nestorson, Lisa
    Bidrag av
    Wallin, Yvonne
    Jacobsen, Kristin
    Oversatt av
    Gursli-Berg, Jon Magnus

    Anbefalt

    Anbefalt