Trærnes hemmelige liv

Forfatter
Spar {0}
Spar {0} som ARK-VENN
{0} til nettpris
med Klikk&Hent
Format/språk (4 forskjellige)
   Klikk og hent - få varen innen 1 time*
   Alltid bytterett - Norges beste. Bytt uten kvittering.
* Gjelder varer på lager i butikk

Kort om boken

Det foregår forbløffende ting i skogene våre: trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter sine skrale, gamle naboer, trær fulle av følelser, empati og hukommelse. Høres dette utroli…

Oppdag mer

Velg tagger...

  Om Trærnes hemmelige liv

  Det foregår forbløffende ting i skogene våre: trær som kommuniserer med hverandre, trær som vokter og tar kjærlig ansvar for barna sine og dessuten ser etter sine skrale, gamle naboer, trær fulle av følelser, empati og hukommelse. Høres dette utrolig ut? Kanskje det, men det er sant! Dette er en informativ, lidenskapelig og morsomt skrevet bok som lar oss se skogene våre med helt nye øyne.


  "En fascinerende sakprosabok som på en underholdende måte presenterer funn fra et ganske ukjent univers" "Peter Wohlleben arbeid er informativt, fylt med overraskelser, og veldig underholdende. Den har alt en sakprosa-bestselger trenger." "Les dette! Du vil bli fascinert, og det vil ikke bare være dine turer i skogen som blir annerledes." "En fascinerende bok..." "(...) nå har jeg lest en bok som har forandret mitt syn på trær for alltid.(...) skogsturen blir aldri den samme igjen." «Trærnes hemmelige liv» er et verk fylt av en livgivende strøm av observasjoner og betraktninger. Bøker som dette utvider vår daglige opplevelse av verden. «Trærne er ikke spesielt raske av seg», skriver Wohlleben, «men de lever i en tilstand av indre likevekt», selv i en rotløs tid som vår egen. Det er nesten som om man slutter seg til dikteren Nils Collett Vogt: «Var jeg blot en gran i skogen». "Wohlleben har skrevet en tankevekkende bok med smittende entusiasme." (...) det er umulig ikke å bli revet med av Wohllebens fascinasjon for trær, hans entusiasme, framstillingsevne og detaljkunnskap. (...) Etter å ha lest denne boka vil man garantert gå ut i skogen med et nytt blikk (...)" "Boken gir et helt annet bilde av trær enn vi er vant til (...) Wohlleben, som er skogforvalter av yrke, kombinerer fakta og forskning med selvopplevde inntrykk og opplevelser ute i skogen." "(...)det er lett å la seg rive med, det er høyst mulig at neste tur i skogen blir en helt ny trip."

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Gi din vurdering: 
  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Innbundet
  Utgivelsesår
  2016
  Forlag
  Cappelen Damm
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788202511210
  Sider
  254
  Originaltittel
  Das geheime Leben der Bäume
  Emne
  Height
  212
  Width
  140
  Vekt
  397
  Oversatt av
  Walle, Lin Cecilie Horge

  Anbefalt

  Nettleseren din er utdatert

  Mye funksjonalitet på ark.no støttes ikke lenger i Internet Explorer. Vennligst bruk en nyere nettleser.