Nedtegnelser fra et populært liv - NOT ;

Del 1-2 av serien

Kort om boken

Dustedagboka er blitt en kjempesuksess! Disse bøkene går rett hjem hos jenter fra 9 til 13, og på denne utgivelsen får du seriens to første bøker samlet på én lydbok! Dustedagboka 1: Nikki er ny på skolen og ønsker seg en plass i SKP-gjengen (søt,…
199,-
Format/språk (3 forskjellige)
Format
Compact Disc
Nedtegnelser fra et populært liv - NOT!
Compact Disc
Bokmål
199,-
Nedlastbar lydbok
Nedtegnelser fra et populært liv - NOT!
Nedlastbar lydbok
Bokmål
149,-
Forklaring av formater

  Om Nedtegnelser fra et populært liv - NOT ;

  Dustedagboka er blitt en kjempesuksess! Disse bøkene går rett hjem hos jenter fra 9 til 13, og på denne utgivelsen får du seriens to første bøker samlet på én lydbok! Dustedagboka 1: Nikki er ny på skolen og ønsker seg en plass i SKP-gjengen (søt, kul og populær). I håp om å bli tatt opp i gjengen ønsker hun seg en Iphone, men får i stedet en dagbok . en dustete dagbok. Motvillig begynner Nikki å skrive. Dustedagboka 2: Nikki har omsider begynt å finne seg til rette på den nye skolen sin. Hun har fått gode venner, og hennes drømmeprins Brandon har spurt om hun vil samarbeide med ham på skolen. Hallo?! Dette ser da lovende ut! Men så overhører Nikki at den slemme, men akk så populære Mackenzie, skryter av at hun skal gå på halloween-festen sammen med Brandon. Skuffet går Nikki med på å være med på lillesøsterens barnslige halloween-fest i stedet. Før hun oppdager at Mackenzie har løyet hele tiden, og at Nikki likevel har mulighet til å gå med Brandon. To fester, stort dilemma - hva skal en stakkars jente gjøre?

  Kundevurderinger

  Totalvurdering: 

  Detaljer

  Format
  Digikort lydbok
  Utgivelsesår
  2014
  Forlag
  Lydbokforl.
  Språk
  Bokmål
  ISBN
  9788242158260
  Nummer
  1-2
  Spilletid
  358min.
  Originaltittel
  Dork diaries ; Tales from a not-so-popular partygirl ; Tales from a not-so-fabolous life
  Emne
  Kjærlighet, Skolen, Ungdom, Vennskap
  Oversatt av
  Micaelsen, Vera
  Lest av
  Dalseide, Kjersti

  Om forfatteren

  Rachel Renée Russell

  Rachel Renée  Russell

  Rachel Renée Russell har hatt enorm suksess med Dustedagbøkene om NikkiMaxwell. Bøkene har solgt i fem millioner eksemplarer i USA, og de ersolgt til 32 land. (Foto: Suna Lee)

  Anbefalt

  Anbefalt