Snuskeduskens lille verden

Snuskeduskens lille verden

Pris
200,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Kolofon forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788230010952
Sider 46
Emne Hverdagsliv
Se flere detaljer  

Om Snuskeduskens lille verden

Snuskedusken er en liten fyr som er opptatt av hverdagslige ting. Vi treffer på Snuskedusken i flere situasjoner. Vi får være med på hans opplevelser både til tannlegen og når han er på reiser til nye og spennende destinasjoner. Selve reisa er en opplevelse og vi kjenner oss sikkert igjen i noen av tingene Snuskedusken tar oss med på. Ragnhild Ueland Lium er født i 1972 i Oslo. Hun flyttet til Kenya som barn og bodde der i 3 år. Hun har stadig vendt tilbake til Afrika. Studiene ble gjennomført i England, Nederland og Norge. Den siste utdannelsen hun har tatt er førskolelærer. Hun har bred kompetanse i arbeidslivet og alltid vært opptatt av barn. Hun er omsorgsfull og engasjerer seg lokalt i saker som kan være med på å gi folk en bedre hverdag.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn