Finn kongefølelsen!

Finn kongefølelsen!

gjør hver dag til en god dag

Pris
379,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

MIDLERTIDIG UTSOLGT

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus MIDLERTIDIG UTSOLGT
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202389031
Sider 138
Emne Selvutvikling
Se flere detaljer  

Om Finn kongefølelsen!

Kongefølelsen handler om å beherske hverdagen og å stå godt på begge beina. Ingen og ingenting kan velte deg. Du klarer både opp- og nedturer i livet godt. Du kjenner overskudd og glede og du gleder andre. Hvordan du skal skape denne følelsen, forteller Randi Skaug deg i boka gjennom enkle, konkrete teknikker og sine egne forbløffende historier. Finn kongefølelsen! er skrevet av den første norske kvinnen som nådde toppen av Everest, og som har nådd toppen av det høyeste fjellet på alle kontinenter (Seven summits) . Hennes mål med turene har vært å mestre. Hun formidler i dag sine erfaringer i en rekke inspirerende foredrag og kurs for næringslivet.

"Boken er proppfull av gode råd og teknikker for å klare sykdom og slit, strevsomme hverdager og fjerne mål." Cathrine Th Paulsen, Psykisk Helse

Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn