Food Security, Nutrition and Sustainabil

Food Security, Nutrition and Sustainabil
Pris
419,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2013
Forlag Taylor and Francis
Språk Engelsk
ISBN 9781136545658
Se flere detaljer  

Andre formater / språk

E-Bok Nedlastbar Engelsk
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen

Om Food Security

As the threats of food insecurity loom ever larger, the world faces the sad irony of food shortages in the global South alongside a purported 'obesity epidemic' in the global North. The twin issues of food production and food access are of particular concern in the context of climate change, 'peak oil', biofuels, and land grabs by wealthy nations. Food Security, Nutrition and Sustainability offers critical insights by international scholars, with chapters on global food security, supermarket power, new technologies, and sustainability. The book also assesses the contributions of diet and nutrition research in building socially just and environmentally sustainable food systems and provides policy recommendations to improve the health and environmental status of contemporary agri-food systems. The book features contributions from a range of social science perspectives, including sociology, anthropology, public health and geography, with case study material drawn from throughout the world.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Ravinder Kumar

Se hele listen

Anbefalt


Tips en venn