The Country Side of Ray Charles

The Country Side of Ray Charles
59,- 59,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2016
EAN 5019322710509
Sjanger Country; Country
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Ray Charles

Om The Country Side of Ray Charles

1 Bye Bye Love
2 You Don't Know Me
3 Half As Much
4 I Love You So Much It Hurts
5 Just a Little Lovin'
6 Born to Lose
7 Worried Mind
8 It Makes No Difference Now
9 You Win Again
10 Careless Love
11 I Can't Stop Loving You
12 Hey, Good Lookin'
13 You Are My Sunshine
14 No Letter Today
15 Someday (You Want Me to Want You)
16 Don't Tell Me Your Troubles
17 Midnight
18 Oh, Lonesome Me
19 Take These Chains from My Heart
20 Your Cheating Heart
21 I'll Never Stand in Your Way
22 Making Believe
23 Teardrops in My Heart
24 Hang Your Head in Shame


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn