Boken om galskap og helbredelse

Boken om galskap og helbredelse

roman

Pris
149,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

30%
×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2013
Forlag Juritzen forl.
Språk Bokmål
ISBN 9788282054560
Serie Bokvarp
Sider 357
Se flere detaljer  

Om Boken om galskap og helbredelse

For ti år siden forsvant faren til Dr. Gabriella Mondini, og med ham forsvant også tillatelsen til å praktisere medisin. For i Venezia på 1500-tallet hadde man lite tro på at kvinner egnet seg for den slags. Moren er enig. Kan ikke Gabriella heller gifte seg og få barn? Den handlekraftige Gabriella nekter likevel å gi slipp på sin lidenskap for legeyrket. Hun bestemmer seg for å finne faren, som har lagt igjen spor i form av brev fra sin mystiske reise. Sammen med to venner bærer det av sted gjennom fortidens Europa, hvor utfordringer for kvinner står i kø. Krydret med detaljer om vitenskap, medisin, mat og galskap bygges denne enestående reisefortellingen opp som et klassisk eventyr. En kinesisk eske i bokform om familiebånd, å finne seg selv og hva man er villig til å gjøre for dem man er glad i. "En fortryllende debut". Kirkus Reviews. "Vakkert skrevet og full av interessante små drypp om vitenskap og medisin. En uforglemmelig debutroman." Cleveland Plain Dealer


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Regina O'Melveny

Anbefalt


Tips en venn