Foreldrefokusert arbeid med barn

Foreldrefokusert arbeid med barn

Pris
438,-
Pocket

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk. Hent når det passer innen 48 timer.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Pocket
Utgivelsesår 1998
Forlag Høyskoleforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788276341379
Sider 233
Emne Foreldre; Pedagogikk

Om Foreldrefokusert arbeid med barn

Boken er en praktisk-metodisk bok for alle som skal arbeide med barn i pedagogiske rammer, helsetjeneste, jus og barnevern. Boken bygger det metodiske arbeidet på at foreldrene er de mest sentrale bidragsyterne både til barnets utvikling og til opprettholdelse av de problemer som kan oppstå. Dette setter foreldrene i en motstridende situasjon - de er både problemet og løsningen. En kommunikasjonsorientert, system- og løsningsorientert forståelse av foreldrenes posisjon overfor barnet er ramme for boken. I møte med barn og foreldre kommer vi heller ikke utenom vanskelige etiske overveielser. Boken sikter mot å gi en tverrfaglig forståelse av barn-foreldre-relasjonen. Slik kan det fremme samarbeidet mellom ulike instanser som skal bidra til barnets ivaretakelse og utvikling. Boken vil være til nytte i alle universitets- og høyskoleutdanninger om barnefaglige spørsmål, og ikke minst for dem som allerede er i et yrkesrettet faglig arbeid med barn.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Reidun Hafstad; Haldor Øvreeide

Anbefalt


Tips en venn