Hog

Hog

Proper pork recipes from the snout to the squeak

Pris
39,-
E-Bok
LAVEST PRIS! - ingen er billigere på nyheter.
Gjelder både KLIKK&HENT og NETTBESTILLING.
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Skriv anmeldelse
Format E-Bok
Kopisperre DRM
Filformat EPUB
Utgivelsesår 2015
Språk Engelsk
ISBN 9781784720261

Om Hog

'If you're after advice on what to do with any cut you can think of, look no further.' The Caterer 'Hog is a bible for pork fans everywhere...the book celebrates the versatility, appeal and - most importantly - the taste of the pig.' Great British Food Hog is a celebration of all things pig - from breeds and rearing, to butchering and preparing, with techniques, features and more than 150 recipes for nose to tail eating. The comprehensive range of dishes includes hams, bacon, sausages, charcuterie, pates, confits, roasts, grills, hotpots, ragouts, pies, casseroles, scratchings, crackling, trotters and much more - with a foreword from Josh Ozersky and guest contributions from a range of British, American and International chefs and cooks including Diana Henry, Meredith Erickson, Judy Joo, Valentine Warner, Neil Rankin, Mitch Tonks, Fergus Henderson and Aaron Franklin.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Mer fra Richard H. Turner

Anbefalt


Tips en venn