Ultimate Guide to Frying

Ultimate Guide to Frying
Pris
199,-
E-Bok
E-bøkene legges i din ARK-leseapp. Bøkene kan også lastes ned fra Din side.
×
Logg deg inn for å gjennomføre dette kjøpet med ett klikk!

Etter at kjøpet er gjennomført vil boken være tilgjengelig på «din side» og i ARK-appen
Format E-Bok
Kopisperre Teknisk DRM
Filformat ePUB
Utgivelsesår 2011
Forlag Skyhorse Publishing
Språk Engelsk
ISBN 9781628731736
Se flere detaljer  

Om Ultimate Guide to Frying

From meat to desserts, sides to shellfish, The Ultimate Guide to Frying is the cookbook above all cookbooks for any frying questions. Beginning with a detailed guide to oils and frying equipment, Rick Browne paints the complete picture for anyone interested in how to fry just about anything in their home and make it tasty too! With recipes like Buttermilk Fried Chicken, Walla Walla Onion Rings, Beer-Batter Trout, Sumptown Oysters ';N' Bacon, Fried Shrooms, Kathleen Cauliflowerettes, and much more, this cookbook is sure to leave its readers satisfied.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Anbefalt


Tips en venn