Skyggesøsteren

Skyggesøsteren

Veil. pris
399,-
Pris
349,-
Spar
50,-
Innbundet
KLIKK&HENT i butikk

Finn en ARK-butikk nær deg

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

eller
Få levert rett hjem

FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager

Kundevurdering
(2)

Lagerstatus FullStockIcon Sendes normalt fra oss i løpet av 2-3 virkedager
Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202491185
Sider 589
  Se flere detaljer

Andre formater / språk

Lydbok CD
Bokmål
Lydbok CD
Bokmål
E-Bok
Nedlastbar Bokmål
Nedlastbar lydbok
Nedlastbar Bokmål
Pocket
Bokmål
Pocket
Engelsk
Pocket
Engelsk

Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre». Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt. Sporet fører henne til et gammelt antikvariat i London, og blir samtidig starten på en helt ny tilværelse. Hundre år tidligere møter vi den sta og uavhengige Flora. Hun er lykkelig hjemme i Lake District, men krefter utenfor hennes kontroll fører henne til London og til en av sosietetsmiljøets største personligheter, Alice Keppel. Her blir hun en brikke i et spill der hun ikke kjenner reglene, men en dag møter hun en mystisk mann som avslører svarene Flora har vært på jakt etter hele livet.


Riley, Lucinda

Riley, Lucinda
Lucinda Riley er født i Irland. Under oppveksten reiste hun myeutenlands og besøkte ofte sin far i Det fjerne østen. l London har hunarbeidet med film, teater og TV. Hun skrev sin første bok da hun var 24år gammel. (Foto: Cappelen Damm)
Les mer om forfatteren

Tips en vennskriv anmeldelse
(5/5)
2   vurderinger
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Amanda Marie Torkildsen, ARK Herkules
3. februar 2017

Lucinda Riley slår til igjen!

Star er familiens stille og sjenerte søster. Men til tross for dette så tar hun stadig i et tak når hun møter en familie som vet historien om hvor Star kommer fra. I denne boken så likte jeg både historien om Star og Flora! Flora som blir kastet ut i Londons sosiale stige, og møter en sannhet hun aldri hadde forutsett. Kjempe spennende bok!


Ord som beskriver produktet:

God,Spennende,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold

Kristine Brattekås, Ark amfi Arendal
26. januar 2017

Lucinda Riley har gjort det igjen!

Enda en fantastisk bok i denne serien. Denne gangen følger vi den stille og rolige Star, og det er utrolig gøy å se hvordan hun blomstrer igjennom boken.


Ord som beskriver produktet:

God,Umulig å legge bort,Anbefaler


Rapporter om upassende innehold