Hopp til hovedinnholdet

God mat - enkelt og greit - uten gluten og laktose

  • Spiralbundet

  • 2013

  • Norsk, Bokmål

En bok for deg som er allergiker, har en i familien eller som ofte får besøk av en. Boken passer også godt for instiusjoner og i skolekjøkkenet. Her får du 41 oppskriter i 6 kategorier med mat som er enkel å lage, ingrediensene er enkle å få tak i og maten smaker godt. En solid bruksbok som hører hjemme på kjøkkenet i den daglige matlagingen, med blanke fargerike sider, spiralrygg og en slitesterk perm i frostet plast. Du finner både hjemmelagde knekkebrød, gode brød, vafler, kaker og helgekos som feks tortillalefser og pizzabunner. Alle oppskrifter er godt utprøvde og du finner notatsider der du kan skrive inn egne oppskrifter både på hvert kapittel og bakerst i boka. Alle oppskriftene er båte gluten- og laktosefrie men oppskrifter helt uten melk, sukker, gjær og egg er merket.

Tilgjengelig i 9 butikker

På nettlager (sendes normalt innen 1-2 virkedager)

  • Bytt i alle våre butikker
  • Klikk og hent

Oppdag mer

Lignende bøker

Utvalgte bøker

Recently viewed