Stolte øyeblikk

Stolte øyeblikk

60-tallet

Pris
295,-
Innbundet

KLIKK&HENT

- i din ARK-butikk!

×

Spar tid og frakt med KLIKK&HENT!

Når du bruker KLIKK&HENT, kan du hente varene dine i en av våre butikker etter en time. Du slipper å betale frakt og får varene dine med en gang til den samme lave prisen som på nett.

Slik bestiller du

Legg inn mobilnummer og trykk på OK-knappen. Fra du får bekreftelse på SMS, vil varen bli holdt av i to dager til aktuell nettpris. Du betaler i butikken når du henter varen.

Reserver i butikk – hent når det passer innen 48 timer. Rabatten trekkes fra når du betaler i butikken.

NETTBESTILLING

- få varen levert rett hjem!

Sendes fra oss innen en uke

Fri frakt på kjøp over 249,-
Skriv anmeldelse
Lagerstatus Sendes fra oss innen en uke
Format Innbundet
Utgivelsesår 2009
Forlag Landbruksforl.
Språk Bokmål
ISBN 9788252932836
Sider 116
Tid 1960-1969
Se flere detaljer  

Om Stolte øyeblikk

Idrettsbragdene vi aldri glemmer På 60-tallet så alle de samme sportsbegivenhetene på én TV-kanal. Idrettsinteressen var stor og samlende. Ski, skøyter, fotball, friidrett og turn dominerte. Mange satt benket med stoppeklokke og notatblokk. Etter hvert kom det andre idretter til; som roing, hestesport, dans og motorsport. TV-kanalene ble mange og fotballen tok mer plass. 1960: Knut Johannesen vinner 10 000 m på skøyter under OL i Squaw Valley 1960: Peder Lunde jr. tar gull i seiling under OL i Roma 1966: Bjørn Wirkola tar VM-gull i begge hoppbakker 1968: Ole Ellefsæter vinner femmila under OL i Grenoble Rolf Arne Odiin er mangeårig sportsjournalist i VG og har vært til stede ved mange av disse minneverdige begivenhetene.


Kundevurderinger

ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse

Tips en venn