Roses Are Red My Love

Roses Are Red My Love
129,- 129,-
Compact Disc
Format Compact Disc
Utgivelsesår 2017
EAN 604988263428
Sjanger Easy Listening; Vocal - Male
Disker 1
Fremført av (orkester, band, ensemble) Ronnie Carroll

Om Roses Are Red My Love

1 To Be Loved
2 Walk Hand in Hand
3 The Wisdom of a Fool
4 Around the World
5 Last Love
6 Chain Gang
7 You've Got to Move Two Mountains
8 Footsteps
9 The Wonder of You
10 Ring-a-ding Girl
11 Roses Are Red (My Love)
12 If Only Tomorrow (Could Be Like Today)
13 Love Is Here to Stay
14 Orange Coloured Sky
15 Stay As Sweet As You Are
16 Sweet Lorraine
17 You Go to My Head
18 Stella By Starlight
19 This Can't Be Love
20 April in Paris
21 Have You Met Miss Jones?
22 The Nearness of You
23 Blue Moon
24 That's My Girl
25 Moonlight Become You


ARKs anbefalinger

Det finnes ingen vurderinger av dette produktet. Skriv anmeldelse


Tips en venn